Et unikt bomiljø midt i parken

I Sandvedparken er det du som eier øyeblikket, for her kan du fargelegge dagene og helgene slik som akkurat du vil - med en av regionens flotteste rekreasjonsområder i din egen hage.
Fantastiske Sandvedparken - din nye hage
Du kan gå sakte, du kan gå fort, du kan jogge eller løpe, gå på jakt etter lyder og spor, ja - faktisk kan du finne ditt eget univers her. Rusle kort, rusle langt, ombestemme deg og gå tilbake, og der igjen ombestemme deg for å heller gå videre. Du kan stanse opp, du kan oppleve, betrakte det du ser og hører,  du kan bare være til. Du kan trille vogn, dine egne barn, venner eller søskens barn - eller kanskje dine egne barnebarn. Du kan sette deg ned på de vidunderligste steder, alene eller sammen med noen du er glad i, på en benk eller bare i gresset, planlagt eller tilfeldig -  med eller uten niste og termos.
Bokstavelig talt kan du nyte øyeblikkets stillhet et lite steinkast fra alt det du noen ganger trenger en liten pause fra.  Snakker vi kortreist lykke? Ja, så absolutt.

Opplev parken i alt fra kraftig regn og piskende vindskyll til blendende sol der du må søke skygge fra trærne - fantastiske Sandvedparken - Din nye hage.

Slett ikke verst. Eller hva?
Et bomiljø for alle livsfaser
Det nye bomiljøet skal bidra med mangfold og variasjon – både med hensyn til type bebyggelse og arkitektonisk utforming, men også med mennesker i ulik alder og ulike livsfaser. Her blir det noe både for de som kjøper sin første bolig på jakt etter noen å dele den med, de som allerede har funnet sin utkårede, de som har familie med mange andunger og for de med andunger som har flydd fra redet.
Et bomiljø for
deg med familie
Både barn og barnebarn vil finne seg tilrette i Sandvedparken – lekeplasser, treningsfasiliteter, barnehage i bomiljøet og skole og idrett i nærmiljøet. I Sandvedparken skal det være praktisk å bo – for alle.
Meld interesse
Et bomiljø for de
unge og lovende
Ulike størrelser og ulike priser – men det til felles at de har gode planløsninger utarbeidet av erfarne arkitekter og utbyggere. De vet hva morgendagens boligkjøpere ønsker seg av kvaliteter – enten det gjelder materialkvaliteter eller funksjonelle løsninger som skaper rom for "det gode liv" – midt i Sandvedparken.
Meld interesse
Et bomiljø for de
godt voksne
Enten du er ferdig med hagearbeid eller har barn som har flyttet ut av rede, så har Sandvedparken en bolig til deg. Nevnte vi at det også blir kafé, sauna og treningsrom i byggene? Grønne hager og flotte fellesområder rett utenfor døra gir også god livskvalitet.
Meld interesse
Velg din boligtype
Velg din boligtype
Hjem til rekkehus. Hjem til hjørneleilighet. Hjem til terrasseleilighet. Hjem til Sandvedparken. Vi bygger boliger for alle type mennesker i alle livsfaser. Finn ut mer om din boligtype!
Design og utvikling- Fabel Media